Puto olas, peivieno sāli, cukuru un vaniļas cukuru puto līdz stingrām putām. Iesijājiet miltus, cepamo pulveri un kakao un labi samaisiet. Mīklu ielej cepešpannā, kas izklāta ar cepamo papīru (35x35 cm). Cepiet 180 ° C temperatūrā cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes. Atstājiet biskvītu atdzist.
Pildījumam sajauciet Dr.Oetker deserta „Panna Cotta“ maisījumu ar cukuru un 200 ml piena. Atlikušo pienu un krējumu vāra nelielā katliņā un pēc tam pievieno sagatavotajam maisījumam. Vāra 1 minūti, maisot, līdz cukurs ir izšķīdis. Tad noņemiet no plīts un atstājiet atdzist.
Atdzisušu biskvītu pārgriež horizontāli uz pusēm.
Vienu no daļām liek formā, kas izklāta ar cepamo papīru un bagātīgi pārklāj ar sagatavoto krēmu (lai krēmu būtu vieglāk klāt, ieteicams to iepriekš paturēt neilgu laiku saldētavā) un ogām. Virsū liek otru biskvīta daļu un viegli piespiediet (uz otrā slāņa var novietot koka dēlīti, lai vielmērīgi piespiestu).klāj atlikušo krēma daļu.
Ievietojiet kūku saldētavā 2-3 stundām un tad gatavs baudīšanai.
Lai labi garšo!
Līdzīgas receptes
Deserti
Deserti
Deserti