Miltus, mandeļu miltus, pūdercukuru, sviestu, vaniļas cukuru, aromātu, olas dzeltenumu un sāli liek traukā un maisa līdz masa iegūst vienmērīgu konsistenci. Ja mīkla ir pārāk sausa, pievienojiet ēdamkaroti auksta ūdens. ietiniet mīklu pārtikas plēvē un ievietojiet ledusskapī apmēram uz 40 minūtēm. Tad izņemiet to no ledusskapja un novietojiet uz miltu apkaisītas virsmas. Sagrieziet to apmēram 0,5 cm biezās šķēlēs un izgrieziet cepumu formu izmantojot ovālas formas veidnes vai ovālu šablonu un nazi.
Cepumus novieto uz cepam pannas un cep cepeškrāsnī. Gāzes krāsns: 180 ° C; Elektriskā cepeškrāsns: 180 ° C
Papildu informācija: gāzes krāsni iepriekš neizsildiet. Sildiet elektrisko cepeškrāsni pirms cepšanas. Cepšanas laiks: 10-15 minūtes.
Kad cepumi pilnīgi atdzisuši, sagatavojiet dekorus. Dr.Oetker cukura glazūru liek siltā ūdens vannā, iepakojumam nogriež vienu stūrīti un klāj uz cepumiem. Gatavos Dr.Oetker cukura rotājumus tortēm ber uz cepumiem vai viedo zīmējumu kamēr glazūra ir mīksta. Ja glazūra jau ir sacietējusi, pērles var piestiprināt ar atlikušo deserta glazūru vai paturot tās siltā ūdens vannā. Lai labi garšo!
Līdzīgas receptes
Cepumi
Cepumi
Cepumi