Traukā sakuļ 4 olas un pievieno 50 ml ūdens un mīkstu sviestu, iejauc Dr. Oetker maisījums citronu kūkas pagatavošanai bez glutēna iepakojuma saturu un masu labi izmaisa. Masu liek ietaukotā cepam traukā un ar rokām izlīdzina.
Cep aptuveni stundu iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 170 C
Traukā, kas piemērots putošanai liek 250 g Mascarpone siera, pievieno vienu karoti pūdercukura un vienu iepakojumu Dr. Oetker vaniļas cukura, samaisa. Pievieno 200 ml saldā krējuma putošanai un ar mikseri saputo masu līdz tā kļūst stingra. Ievietojiet iegūto masu konditorejas dekorēšanas apvalkā un klāj starp pārgrieztām izceptā biskvīta daļām, atlikušo krēmu izmanto dekorēšanai, veidojot vēlamās formas torņus.
Ņemiet pēc savas vienu iepakojumu Dr. Oetker cukura dekorus un apbārsta iegūto kūku.
Lai labi garšo!
Līdzīgas receptes
Kūkas
Kūkas
Kūkas