Bļodā saputo olas, izsijājam cukuru un labi samaisām ar rokām vai ar putojamo. Tad pievieno eļļu, pārtikas krāsvielu, cepamo pulveri, miltus un visu labi samaisa līdz vienmērīgai masai. Ielieciet sagatavoto masu cepšanas formā (ja nepieciešams, iepriekš izklājiet to ar cepamo papīru). Cep apmēram 45 minūtes iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos.
Gatavo sarkano kēksu sagriež vienādās šķēlēs un no katras šķēles veido sirdis.
Bļodā iesita olas, ieber miltus, cepamo pulveri un labi samaisa līdz vienmērīgai masai. Ņem ar cepamo papīru izklātu cepamo formu un pievieno daļu no kēksu mīklas. Tad ņem sirds formas šķēles un novieto tās blakus visas cepšanas formas garumā. Ar atlikušo kēksu mīklu aizpildiet tukšās cepamās formas vietas un virsu un izlīdziniet mīklas virsmu.
Cepiet sagatavoto kēksu iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī apmēram 60 minūtes 180 grādos.
Iegremdējiet glazūras iepakojumus karstā ūdenī un pagaidiet, kamēr tie kļūst mīksti. Izņemam izcepto kēksu no cepamās formas un izrotājam to ar izvēlēto glazūru un cukura dekoriem.
Lai labi garšo!
Līdzīgas receptes
Kēksi