Olas sakuļ ar sāli līdz stingrām putām. Mīklai paredzētajā traukā, izkausē šokolādi karsta ūdens peldē. Bļodā sajauc sviestu ar cukuru un “Dr.Oetker” vanilīna cukuru, līdz masa viendabīga. Pa vienai iemaisa sakultās olas un maisa, līdz viendabīgai masai. Tad pievienojiet masu šokolādei, iesijājiet miltus un mandeļu miltus, “Dr.Oetker” cepšanas pulveri. Maisa līdz masa kļūst viendabīga. Mīklu sadala uz pusēm, pusi mīklas klāj cepešpannā, kas izklāta ar papīru apmēram 20 cm diametrā, un cep 25 minūtes. 180 ° C krāsnī. Cepiet tāpat arī atlikušo otru mīklas daļu. Atdzesē abas izceptās kārtas.
Pildījuma pagatavošanai, šokolādi, sviestu, 4 ēdamkarotes saldā krējuma liek metāla bļodā un, maisot, karsējiet virs trauka ar karstu ūdeni, līdz masa kļūst krēmveidīga.
Atstāj atdzist. Saputojiet atlikušo saldo krējumu ar “Dr.Oetker” saldā krējuma biezinātāju un pūdercukuru.
Uz kūkas apakšējā slāņa klājiet pusi no pildījuma šokolādes masas, uz tās klājiet putukrējumu, pēc tam lieciet mīklas augšējo slāni. Pārklājiet to ar atlikušo šokolādes masu, izrotājiet ar vīģēm un “Dr.Oetker” gatavajiem rotājumiem.
Līdzīgas receptes
Kūkas
Kūkas