Biskvīts. Uzkarsējiet cepeškrāsni (karsēšana no augšas/ apakšas 180 ° C). Divu formu pamatus izklājiet ar cepamo papīru. Atdaliet olu baltumus no dzeltenumiem. Sajauciet miltus ar kukurūzas cieti un cepamo pulveri. Olu dzeltenumus samaisa ar 1/3 cukura, aromatizētāju un karsto ūdeni, tad visu saputo. Olu baltumus sakuļ ar atlikušo cukuru, vanilīna cukuru un sāli līdz viendabīgai masai, pamazām pievienojot olu dzeltenumu maisījumu. Tad, pa daļām, iejauciet klāt miltu maisījumu un visu samaisiet. Gatavo masu sadaliet divās vienādās daļās un izklājiet katru daļu uz atsevišķās formas. Izlīdziniet un cepiet cepeškrāsns vidējā plauktā aptuveni 20 minūtes. Izņemiet no krāsns un ļaujiet biskvītam pilnībā atdziest.
Franču sviesta krēms. Metāla traukā, kas novietots virs verdošās ūdens vannas, uzsildiet olu, cukuru un sāli, nepārtraukti maisot ar putotāju līdz maisījums sasniedz 85 ° C. Tiklīdz tas sasniedz pareizo temperatūru, noņemiet trauku no ūdens vannas un saputojiet maisījumu izmantojot rokas mikseri līdz maisījums atdziest līdz aptuveni 25 ° C. Tas var aizņemt aptuveni 20 min. Sakuļ mīksto sviestu līdz tas ir balts un krēmveidīgs. Tas prasīs apm. 5 min. Tad pamazām iemaisa olu maisījumu sviestā un pievieno aromatizētāju. Nomazgājiet un, izmantojot dvieli, nosusiniet avenes. 300 g Avenes saspaida un samaisa, tad izberž caur sietu, lai nav kauliņu. Pagatavoto aveņu biezeni pakāpeniski iemaisa sviesta krēmā.
Izņemiet gatavo biskvītu no formām un noņemiet cepamo papīru. Katru biskvītu sagrieziet horizontāli uz pusēm lai veidojas četras biskvīta kārtas. Uz katras biskvīta kārtas (izņemot augšējo kārtu) lieciet sviesta krēmu un nedaudz avenes, vienmērīgi visu sadalot. Kārtojiet slāņus viens virs otra. Pēc tam, kad augšējā biskvīta kārta uzlikta, nolieciet biskvīta kūku malā, lai tā atdziest vismaz 1 st.
Krēma pārklājums. Ar rokas miksera palīdzību sakuliet kopā sviestu, pūdercukuru, sāli un aromatizētāju līdz izveidojas balts un gaisīgs maisījums. Tas var aizņemt dažas minūtes. Tad, masījumam pievienojiet rozā vai sarkano pārtikas krāsvielu tik daudz, cik jūsuprāt tas ir nepieciešams. Pēc tam pārklājiet kūku ar pagatavoto krēmu tā, lai kūka ir pilnībā pārklāta. Tad nolieciet, lai atdziest. Atlikušo krēma daļu nolieciet malā (istabas temperatūrā), jo tas būs nepieciešams flamingo spalvas piestiprināšanai.
Flamingo spalva. Nepārtraukti maisot izkausējiet balto šokolādi līdz tā pilnībā izkusīs traukā, kas novietots virs vidējā siltuma ūdens vannas. Pa to laiku sagatavojiet cepešpannu pārklātu ar cepamo papīru. Kad baltā šokolāde ir pilnībā izkususi, pievienojiet rozā vai sarkanās pārtikas krāsvielas pilienus tik daudz, cik jūsuprāt tas ir nepieciešams. Tad, uzlieciet aptuveni divas trešdaļas pagatavotas kuvertūras uz gludas virsmas un glazūrē t.i., izklājiet 2/3 izkausētās šokolādes uz virsmas, izmantojot mīklas griezēju, tad uzmanīgi nokasiet šokolādi un atkal sajauciet visu kopā. Atkārtojiet procesu līdz šokolāde atdziest līdz aptuveni 26 ° C. Tad sajauciet nokasīto šokolādi ar atlikušo silto šokolādi un maisiet līdz tas sasniedz 28–30 ° C. Izmantojot karoti, uzklājiet pagatavotu maisījumu uz cepešpannas, kura pārklāta ar cepamo papīru. Pēc tam, ar to pašu karoti, veidojiet “lietus lāsi” tādā veidā, lai veidojās flamingo spalvu formu, tad atstājiet lai sacietē.
Uzmanīgi noņemiet flamingo spalvu no cepamā papīra un piestipriniet tās biskvīta kūkas augšdaļā. Lai piestiprinātu flamingo spalvu kūkas sānos, izmantojiet nelielu paletes nazi un nedaudz pagatavota krēma. Izgrieziet flamingo no griešanas veidnes, piestipriniet kūkas sānā un pasniedziet to.
Līdzīgas receptes
Kūkas
Kūkas
Kūkas