Rūpīgi samaisa miltus ar raugu maisīšanas traukā. Pievieno atlikušās sastāvdaļas un mīca ar maisītāju (mīklas āķi) vispirms viszemākajā līmenī, pēc tam vismaz 5 minūtes augstākajā līmenī līdz gludai mīklai. Pārklājiet mīklu un ļaujiet tai pacelties siltā vietā, līdz tā ir redzami palielināta. Pārklājiet cepšanas paplāti ar cepam papīru. Uzkarsē cepeškrāsni.
Augšējais / apakšējais siltums: apmēram 200 ° C
Karstā gaisa konvekcijas krāsnī: aptuveni 180 ° C
Noņemiet sīpolus, uz pusēm sagriež un sagriež plānās šķēlēs. Noņemiet ķiplokus un simpātiju. Sildiet olīveļļu un ķiplokus pannā un apcepiet sīpolu šķēles. Pagatavojiet ar sāli, pipariem un zaļumiem (vispirms sagrieziet svaigus augus).
Īslaicīgi mīciet mīklu uz nedaudz apstrādātas darba virsmas, velmējiet uz taisnstūra (apmēram 25 x 30 cm) uz viegli apstrādātas darba virsmas. Ielieciet mīklu uz cepešpannas un ļaujiet tai apmēram 10 minūtes siltā vietā. Nomazgājiet tomātus un šķēlītes. Sīpolus uz mīklas izklāj, pēc tam izdaliet tomātu šķēles ar olīvām. Pagatavojiet ar sāli, pipariem un zaļumiem un cepiet.
Cepšana: uz vedējā režģa
Cepšanas laiks: apmēram 15 minūtes
Ļaujiet Fokačai nedaudz atdzist un pasniedziet siltu. Pēc vajadzības apslaka ar olīveļļu.
Līdzīgas receptes
Maize