Ieber traukā cepšanas maisījumu, pievieno olas, augu eļļu traukā, ielej ūdeni,pievieno šokolādes gabaliņus un labi samaisiet līdz masa iegūst vienmērīgu konsistenci. Uz cepam pannas izkārto cepamos papīra trauciņus. Sagatavoto mīklu vienmērīgi sadalīt sagatavotajās cepšanas veidnēs. Ielieciet pannu ar veidnēm iepriekš sakarsētā krāsnī. Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 15-20 minūtes. Kēksiņus dekorē, kad tie ir pilnīgi atdzesēti.
Ielej pienu traukā, kas piemērots putošanai, pievieno Dr.Oetker krēms tortei ar konjaka garšu maisījumu un apmēram 3 minūtes samaisa līdz viendabīgai masai. Pakāpeniski pievienojiet istabas temperatūrā atkausētu sviestu, pievienojiet dažus pilienus dzeltenas pārtikas krāsas un putojiet ar mikseri apmēram 3 minūtes. Ievietojiet iegūto masu konditorejas dekorēšanas apvalkā un veidojiet cāļa formas torņus uz kēksiņiem.
Ņemiet pēc savas izvēles Dr.Oetker deserta glazūras zīmuļus un paturiet to siltās rokās apmēram 1 min. Zīmē acis, knābīti un kājas.
Lai labi garšo!
Līdzīgas receptes
Kēksi
Kēksi
Kēksi