Blenderis, bļoda, maisīšanas karote, pīrāga forma (diametrs 28 cm), ledusskapis, plīts, panna, siets, lāpstiņa, cepeškrāsns
Ar rīvi sasmalciniet ķirbju sēklas un dateles. Mīciet sagatavoto maisījumu bļodā ar sviestu (sviestu sagrieziet mazos gabaliņos), mandeļu miltus, olu un cepamo pulveri. Vienmērīgi sadaliet sagatavoto mīklu pīrāga formā ar noņemamu dibenu (diametrs 28 cm) un turiet ledusskapī apmēram 20 minūtes.
Nomazgājiet ķirbi, sagrieziet mazos gabaliņos un vāriet ūdenī apmēram 10 minūtes. Nosusiniet vārītos ķirbjus. Ingveru nomizo un smalki sarīvē. Blenderī pievienojiet vārītu ķirbi, apelsīnu aromatizētāju, ingveru, jogurtu, olas, agaves sīrupu un kukurūzas miltus un labi sablenderē.
Uzkarsē cepeškrāsni (augšējā un apakšējā daļa: 150 ° C, ar ventilatoru: 140 ° C). Izklājiet ķirbju maisījumu virs sagatavotās pamatnes un cepiet kūku cepeškrāsnī uz vidējā režģa apmēram 50 minūtes. Pēc cepšanas ļauj atdzist.
Līdzīgas receptes
Kūkas
Kūkas
Kūkas