Ievietojiet papīra groziņus cupcake pannā.
Ananāsu gabaliņus sasmalcina ar dakšiņu
Lielā bļodā sajauc kopā miltus, cepamo pulveri, sāli un 5 ēdamkarotes sasmalcinātu riekstu.
Citā bļodā sakuļ olas, eļļu, pienu, etiķi un cukuru, līdz tas izšķīst. Mīklā iemaisa rīvētu
burkānu un ananāsu gabaliņus. Mīklai pievieno miltu maisījumu un samaisa. Iegūsiet
gabalainu, skābajam krējumam līdzīgu mīklu.
Ievietojiet divas ēdamkarotes mīklas katrā kūciņu formā, papīra groziņos. Cep cepeškrāsnī
180 °C apmēram 20 minūtes vai līdz jūs iedurat koka iesmu kūciņa centrā un izvelciet to tīru.
Krēmam saputo krēmsieru, istabas temperatūras sviestu un vaniļas ekstraktu. Sakultajam
krēmam pievieno pūdercukuru. Sakuļ, līdz krēms ir gluds un gaisīgs.
Krēmu liek konditorejas maisiņā un dekorē ar to pilnībā atdzisušās kūciņas.
Ar krēmu dekorētajām kēksiņām pārkaisa atlikušos valriekstus.
Lai labi garšo!
Līdzīgas receptes
Kēksi
Kēksi
Kēksi