Sajauc sviestu ar cukuru un vaniļas cukuru. Tad iekuļ masā olas pa vienai. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un pievieno olu masai. Labi samaisiet, līdz masa kļūst viendabīga. Lielāko cepšanas pannu ieeļļojiet ar sviestu un apkaisa ar miltiem, pēc tam ielejiet mīklu un vienmērīgi izlīdziniet to ar karoti.
Ielieciet sagatavoto mīklu cepeškrāsnī un cepiet līdz gaiši zeltainai krāsai. Gāzes krāsns: 175 ° C Elektriskā cepeškrāsns: 175 ° C Cepšanas laiks: 25 minūtes.
Bļodā ielej puslitru piena, pievieno pudiņa pulveri, cukuru un labi samaisa. Atlikušo pienu un saldo krējumu uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, pēc tam pievieno pudiņa maisījumu. Nepārtraukti maisot, karsē uz lēnas uguns, līdz pudiņa konsistence sabiezē. Lejiet sagatavoto pudiņu uz mīklas un vienmērīgi izlīdziniet.
Nomazgājiet un nosusiniet mellenes un novietojiet uz pudiņa kārtas. Želeju izšķīdina verdošā ūdenī, ļauj tai atdzist. Kad želeja sāk sabiezēt, pārlejiet to pāri ogām. Liek ledusskapī atdzist un sastingt.
Līdzīgas receptes
Deserti
Deserti
Deserti