Biskvīts. Uzkarsējiet cepeškrāsni (karsēšana no augšas/ apakšas 180 ° C). Divu formu pamatus izklājiet ar cepamo papīru. Atdaliet olu baltumus no dzeltenumiem. Sajauciet miltus ar kukurūzas cieti un cepamo pulveri. Olu dzeltenumus samaisa ar 1/3 cukura, aromatizētāju un karsto ūdeni, tad visu saputo. Olu baltumus sakuļ ar atlikušo cukuru, vanilīna cukuru un sāli līdz viendabīgai masai, pamazām pievienojot olu dzeltenumu maisījumu. Tad, pa daļām, iejauciet klāt miltu maisījumu un visu samaisiet. Gatavo masu sadaliet divās vienādās daļās un izklājiet katru daļu uz atsevišķās formas. Izlīdziniet un cepiet cepeškrāsns vidējā plauktā aptuveni 20 minūtes. Izņemiet no krāsns un ļaujiet biskvītam pilnībā atdziest.
Franču sviesta krēms. Metāla traukā, kas novietots virs verdošās ūdens vannas, uzsildiet olu, cukuru un sāli, nepārtraukti maisot ar putotāju līdz maisījums sasniedz 85 ° C. Tiklīdz tas sasniedz pareizo temperatūru, noņemiet trauku no ūdens vannas un saputojiet maisījumu izmantojot rokas mikseri līdz maisījums atdziest līdz aptuveni 25 ° C. Tas var aizņemt aptuveni 20 min. Sakuļ mīksto sviestu līdz tas ir balts un krēmveidīgs. Tas prasīs apm. 5 min. Tad pamazām iemaisa olu maisījumu sviestā un pievieno aromatizētāju.
Izņemiet gatavo biskvītu no formām un noņemiet cepamo papīru. Katru biskvītu sagrieziet horizontāli uz pusēm lai veidojas četras biskvīta kārtas. Mellenes nomazgājiet un, izmantojot dvieli, nosusiniet tās. Uz katras biskvīta kārtas (izņemot augšējo kārtu) lieciet sviesta krēmu un mellenes, vienmērīgi visu sadalot. Kārtojiet slāņus viens virs otra. Pēc tam, kad augšējā biskvīta kārta uzlikta, nolieciet biskvīta kūku malā, lai tā atdziest vismaz 1 st.
Krēma pārklājums. Ar rokas miksera palīdzību sakuliet krējumu kopā sviestu, pūdercukuru, sāli un aromatizētāju līdz izveidojas balts un gaisīgs maisījums. Tas var aizņemt dažas minūtes. Pēc tam pārklājiet kūku ar pagatavoto krēmu tā, lai kūka ir pilnībā pārklāta. Tad nolieciet, lai atdziest.
Dekorēšana. Sadaliet cukura masu četrās daļās un krāsojiet to ar pārtikas krāsvielām pēc savas gaumes. Jūs varat izmantot dzeltenu un oranžu, rozā vai zaļo krāsas. Katru daļu izrullē 2 mm loksnēs un ar mīklas griezēja palīdzību izgrieziet apļus. Kārtojiet cukura masas apļus viens virs otra tā, lai katrs nākamais loks kļūst mazāks. Apļu piestiprināšanai izmantojot nedaudz ūdens. Ar nazi sagrieziet apļus uz pusēm un pārklājiet ar tiem biskvīta kūkas malas. Izmantojot griešanas veidnes, izgatavojiet lamu un kaktusus, lieciet tos uz biskvīta kūkas un pasniedziet.
Līdzīgas receptes
Kūkas
Kūkas
Kūkas