Sakuļ olu baltumus ar sāli un cukuru, līdz stingrām putām. Smalki sasmalciniet dzērvenes un samaisiet bļodā ar mandeļu miltiem, pēc tam pievienojiet sakulto olbaltumu.
Rokas mērcējot aukstā ūdenī, veidojiet valrieksta lieluma bumbiņas un novietojiet tās uz cepam pannas. Katras bumbiņas vidū iespiediet dzērveni vai mandeli.
Cepiet, iepriekš uzkarsētā krāsnī, 140-150 ° C 25-30 minūtes. Atstājiet cepumus atdzist un sastingt, pēc tam noņemiet no cepam papīra.
Iegremdējiet Dr.Oetker klasikā baltā cukura glazūras iepakojumu karstā ūdenī, pēc tam nogrieziet stūrīti un ielejiet nelielā traukā. Mērcē cepumu bumbiņu galotnes glazūrā, virspusē izrotājiet ar riekstiem vai sarkano Dr.Oetker Glazūra pārtikas garnēšanai, izmantojot pievienotos uzgaļus,pirms tam paturot glazūras iepakojumu karstā ūdenī.
Līdzīgas receptes
Deserti
Deserti
Deserti