Ņem sviestu istabas temperatūrā un pievieno vaniļas cukuru un cukuru un maisa līdz vienmērīgai masai. Pa vienai pievieno olas un masu kuļ līdz stingrām putām. Kad masa kļūst stingra, pievieno miltus, cepamo pulveri, mandeles, sāli un pienu. Visu kārtīgi sajauc. Ielej vienu trešdaļu sagatavotās mīklas 20 cm diametrā cepam traukā un cep 160 ° C temperatūrā 30 minūtes. Cepiet vēl divas tādas biskvīta kārtas no atlikušās mīklas var pievienot ar dakšiņu sasmalcinātas vai rīvētās ogas nedaudz.
Nomazgājiet zemenes. Vienu trešdaļu vai pusi no tām sajauc ar cukuru.
Krēmam ņem iepakojumu “Dr. Oetker Cremilla” un sajauciet ar pienu un saldo krējumu, puto līdz stingrām putām. Uz izceptajiem biskvīta slāņiem kārto 3-4 ēdamkarotes rīvētas zemenes un atstājiet uz 20 minūtēm „uzsūkties“. Tad klāj 2-3 ēdamkarotes krēma un vienmērīgi izklājiet pa biskvītu. Novietojiet nākamo slāni uz virsas (nespiediet pārāk cieši), uzklājiet nākamo krēma kārtu un klājiet krēmu uz sāniem. Lieciet kūku ledusskapī un noturiet 3 stundas. Tad izrotājiet ar atlikušajām zemenēm.
Līdzīgas receptes
Kūkas
Kūkas
Kūkas