Kēksiņu formu ieziež ar nedaudz sviesta.
Olu baltumus sakuļ ar sāli un vanilīna cukuru, aptuveni 1-2 min., līdz tie ir tikai nedaudz saputoti. Tad pievienojiet pūdercukuru, maltas mandeles, miltus un izkausēto sviestu.
Visu kārtīgi samaisa līdz masa kļūst līdzīga skābā krējuma konsistencei. Pagatavotu masu lejiet kēksiņu formā, piepildot divas trešdaļas no katras iedobes. Tad, katrā iedobē pievienojiet nedaudz ogas.
Cepiet 170 ° C krāsnī, aptuveni 25-30 min.
Atdzesētos pīrādziņus uzmanīgi izņemiet no formas. Greznumam pārkaisiet ar pūdercukuru.
Pienu ielejiet blenderī. Pievienojiet vienu no Dr.Oetker pulveriem piena kokteiļa pagatavošanai un kārtīgi visu samaisiet. Sadaliet kokteili pa glāzēm un izbaudiet.
Lai labi garšo!
Līdzīgas receptes
Deserti
Deserti
Deserti