Dziļā traukā ieberiet Dr.Oetker “Tiramisu krēma” maisījumu. Pārlejiet to ar pienu un ar elektrisko putotāju sakuļ (1-2 minūtes), līdz masa sāk sabiezēt.
Ielejiet atdzesētu alu traukā.
Sadaliet cepumus tā, lai tie ietilpst glāzē.
Stikla glāzē ielieciet ēdamkaroti pagatavotās tiramisu masas. Uzberiet nedaudz kakao.
Pa vienam cepumam mērcējiet alū. Tiklīdz cepums paliek mīkstāks, lieciet to stikla glāzē pa virsu tiramisu masas kārtai. Tad uz cepumiem liek 1-2 gab. ķiršu, atkal ēdamkaroti tiramisu masas un nedaudz uzber kakao. Turpiniet šādā veidā līdz glāzes augšdaļai.
Augšējo kārtu pārkaisiet ar kakao pulveri (to var izdarīt pirms deserta pasniegšanas).
Pagatavoto desertu atdzesē ledusskapī aptuveni 1 st. un tad nogaršo.
Līdzīgas receptes
Deserti
Deserti
Deserti