Sakuļ olas ar cukuru un sāli, iesijā miltus, pievieno panniņas, izkausētu sviestu, kārtīgi samaisa līdz viendabīgai masai. Tad pa daļām pievieno pienu - ielej tik daudz, lai mīkla būtu pietiekami šķidra. Pannā uzkarsē pus ēdamkaroti eļļas un apcep pirmo pankūku - katru pusi 1-1,5 minūtes. Ja mīkla ir pārāk šķidra, pievieno vēl vienu ēdamkaroti miltu.
Biezpienu sajauc ar maskarpones sieru, pūdercukurs un Dr. Oetker vanilīna cukuru ar vaniļas ekstraktu. Katrā pankūkā ietin 1-2 ēdamkarotes pildījuma. Pankūkas 3-4 min. apcep sakarsētā sviestā, uz pannas. Kad pankūkas izceptas, pievienojiet ievārījumu, pārkaisiet tās ar pūdercukuru un dekorējiet ar svaigām ogām.
Lai labi garšo!
Līdzīgas receptes
Citas
Citas
Citas