Atdaliet olu baltumus no dzeltenumiem.
Sāciet baltumus putot, līdz ko veidojas putas, lēnām pievienojiet cukuru. Putojiet, līdz cukurs ir izkusis un masa kļūst stingra un saglabā savu formu.
Klājiet mīklu, ar cepamo papīru izklātā, cepešpannā, izlīdziniet to aplī un apmēram stundu cepiet iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 100 ° C temperatūrā. Atdzesējiet to. Pārlej ar DR. OETKER ar šokolādes garšas desertu mērci.
Pagatavojiet DR. OETKER aveņu krēmu ar aveņu gabaliņiem, kā norādīts uz iepakojuma, lieciet krēmu uz gaisīgās pamatnes un dekorējiet ar ogām un piparmētru. Apkaisa ar pūdercukuru.
Līdzīgas receptes
Deserti
Deserti
Deserti