Lielā bļodā saputo olu baltumus ar sāli, līdz veidojas stingras putas. Tad pievieno pusi cukura. Sakuļ, līdz maisījums kļūst gaisīgs un spīdīgs. Tad pievieno pārējo cukuru un kuļ, līdz cukurs izšķīst.
Sajauciet cieti un vīna etiķi. Šo maisījumu lej olu baltumos un vēlreiz visu sakuļ.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160°C.
Uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru, ar karoti veido apmēram 15 cm diametra apļus vai ovālus ar iedobumu vidū priekš pildījuma. Novietojiet paplāti uz krāsns vidējā nodalījuma. Samaziniet siltumu līdz 140°C.
Cep 1 stundu. 30 minūtes. Sekojiet līdzi pavlovas cepšanās procesam, lai tā nepārceptos. Ja tā, tad nedaudz samaziniet siltumu. Izceptās pavlovas atstāj cepeškrāsnī atdzist.
Pildījumam nomazgā ogas, plūmēm izņem kauliņus, mīkstumu sagriež šķēlēs.
Saputo saldo krējumu ar cukuru un vaniļas pastu līdz gaisīgai konsistencei. Ieziediet krēmu pavlovas iedobumos. Nomazgātās ogas liek virsū krēmam.
Līdzīgas receptes
Deserti
Deserti
Deserti