Bļodā samaisiet miltus, raugu, cukuru un sāli. Pievienojiet 125 ml remdena ūdens un 30 ml olīveļļu un labi izmīciet mīklu, lai tā neliptu pie rokām. Pēc tam bļodu pārklāj ar pārtikas plēvi (lai mīkla neizžūtu), atstājiet to 1 stundu istabas temperatūrā līdz tā divkāršojusies. Tad sadaliet to divās vienādās bumbās un izrullējiet to līdz 26-28 cm diametram, ievietojiet viegli miltos veidotā alvā.
Sajauc pesto mērci ar olīveļļu. Klājiet maisījumu aptuveni divas ēdamkarotes uz katras izrullētās mīklas, virsū kārto tomātu pusītes, Mocarellas vai Buratas sieru, drupinātu čilli.
Ielieciet picu 220 ° C krāsnī un cepiet 12-15 minūtes, līdz mīkla ir uzbriedusi, malas ir sākušas brūnēt un siers ir izkusis.
Gatavo picu bagātina ar melnajiem pipariem, baziliku un piparmētru un atlikušo pesto un olīveļļas maisījumu.
Līdzīgas receptes
Citas
Citas
Citas