Bļodā sajauciet paciņas saturu ar cukuru, tad ielejiet glāzi piena un kārtīgi samaisiet.
Katliņā uz vidējas uguns vāra atlikušo pienu, noņem no plīts un iemaisa pudiņa masu. Katliņu novieto atkal uz plīts un, maisot, pavāra vēl 1 minūti.
Piepildiet vienu trešdaļu glāzes ar pudiņa masu un atstājiet 15 min. ledusskapī.
Šajā laikā no ogām izņemiet kauliņus. Tad novietojiet ogas virs pudiņa glāzē un virsū ielejiet atlikušo pudiņu.
Pēc tāda paša principa pagatavojiet arī Šokolādes garšas pudiņu. Jums būs nepieciešams tāds pats daudzums piena, cukura un augļi, piemēram, aprikozes vai ķirši, vai citas ogas.
Līdzīgas receptes
Cepumi
Cepumi
Cepumi