Lielā bļodā pievienojiet sviestu istabas temperatūrā, cukuru, sāli, miltus, cepamo pulveri, olas, pienu, vaniļas pastu un visu kārtīgi apmaisa, aptuveni 2-3 minūtes, līdz ir izveidojusies vienmērīga masa. Pārlej pusi no mīklas citā traukā.
Sajauciet krūzē karstu ūdeni ar kakao pulveri un ļaujiet atdziest. Tad iemaisiet to traukā ar pusi mīklas.
20 cm diametra formā, kas izklāta ar cepamo papīru, lēnām, pēc kārtas, iekš pamatmīklas lej kakao mīklu, tā lai veidojas "strīpaina" mīkla. Iepriekš uzkarsētā krāsnī cepiet 50-60 minūtes, līdz mīkla pieaug un koka iesmiņš ir tīrs pēc tā ievietošanas mīklā.
Atstājiet lai kēkss atdziest, pēc tam apkaisa ar pūdercukuru un sagriež.
Līdzīgas receptes
Kēksi
Kēksi
Kēksi