*Izšķīdiniet raugu remdenā ūdenī, pievienojiet sāli un cukuru, eļļu un miltus.
Ja gatavojat mīklu picai, mīciet to labi un atstājiet to uzbriest. Tad veidojiet picas pamatni.
*Ja gatavojat sirsniņas ar biezpienu, pievienojiet mīklai biezpienu, cukuru, vaniļas cukuru un mīciet, līdz mīkla vairs nelīp pie plaukstām (aptuveni 2-3 minūtes). Mīklu ievietojiet bļodā, nosedziet to un atstājiet 1-2 stundas. Tad mīklu rullējiet līdz 1–1,5 cm biezumam un izspiediet sirdis. Ja jums nav veidņu, no kartona izgrieziet sirds kontūru un novietojiet to uz mīklas lai ar nazi izgrieztu vēlamo formu. Vai izmantojiet jebkuru citu formu.
Sirdis liek nelielā katliņā ar sakarsētu eļļu, gatavās sirdis novieto uz papīra dvieļa un apkaisa ar kanēļa cukuru un ļauj atdzist.
Līdzīgas receptes
Cepumi
Cepumi
Cepumi