Papriku liek uz cepešpannas un liek cepeškrāsnī 200 °C. Cep apmēram 30–40 minūtes, līdz „āda“ sāk lobīties. Tad ņem ārā no krāsns un ļauj tai atdzist. Iztīra čilli iekšpusi no sēklām un sasmalciniet tā mīkstumu.
Pannā uzkarsē eļļu un uz vidējas uguns sautē sasmalcinātus sīpolu. Kad tie sāk brūnēt, pievienojiet smalki sagrieztu ķiploku un sautējiet vēl vienu minūti. Tad pannā pievieno paprikas mīkstumu.
Pēc dažām minūtēm pievieno buljonu un sautē uz lēnas uguns 5 līdz 8 minūtes.
Tad pievienojiet sāli, cukuru, sasmalcinātu čilli bez sēklām, bazilika lapas, kad gatavs, pievienojiet olīveļļu un maisiet līdz viendabīgai masai. Nogaršojiet ar iecienītāko picu!
Līdzīgas receptes
Citas
Citas