Flag

Saldo piparu un bazilika mērce picai

1 - 2 litru (l)
Vidēji sarežģīti
60
Garšojiet picas ar gardēžu mērci!
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Padomi un triki
Gatavojiet mērci uzreiz, divas līdz trīs reizes vairāk. Pagatavoto mērci, Ielejiet burkā un turiet slēgtu ledusskapī.
Padomi un triki
Lai pagatavotu mērci, izmantojiet gan sulīgus apaļos, saldos piparus, gan iegarenos piparus.
Padomi un triki
Pagatavojiet sarkano mērci no sarkanajiem pipariem, dzelteno mērci no dzeltenajiem, zaļo no zaļajiem un oranžo - oranžajiem.
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker