Vispirms uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180°C/160°C/Gāzes cepeškrāsnī uz 4 karstumu. Ievietojiet krāsnī stikla trauku ar ūdeni, lai siera kūkā neveidotos plaisas. Ieklājiet cepampapīru kūkas formā, kura pamatnes diametrs ir 25.4 cm.
Sasmalciniet cepumus virtuves kombainā un sasmalciniet līdz vidējai drupačai. Ja jums nav virtuves kombaina, varat ievietot cepumus maisiņā un sasmalcināt ar mīklas rulli. Uzmanaties, lai maiss nesaplīstu. Izkausē sviestu.
Bļodā ievietojiet sasmalcinātus cepumus un izkausēto sviestu un samaisiet . Pēc tam ielieciet to sagatavotajā formiņā un nospiediet uz leju, lai saplacinātos – padoms: izmantojiet ēdamkaroti, lai sablīvētu cepumu drupatas un izveidotu vienmērīgu pamatni.
Lielā bļodā ielieciet krēmsieru un maskarponi ar putukrējumu un sakuliet līdz gludai un krēmīgai konsistencei. Pievienojiet cukuru, miltus un Taylor & Colledge organisko vaniļas pupiņu ekstraktu un samaisiet, līdz viss ir pilnībā sajaukts.
Pa vienai pievienojiet olas un putojiet, līdz viss maisījums ir vienmērīgs un gluds.
Šķidro maisījumu pārlej pāri cepumu pamatnei un liek cepeškrāsnī. Cep 60 minūtes, līdz kūkai ir brūna maliņa. Izslēdziet cepeškrāsni un atstājiet kūku nedaudz atvērtā cepeškrāsnī atdzist uz 30 minūtēm, lai izvairītos no plaisām.
Pēc tam turpiniet atdzesēt ārpus krāsns uz restēm.
Pirms siera kūkas pasniegšanas pagatavojiet aveņu glazūru. Pusi aveņu liek nelielā katliņā, pievieno cukuru un ļauj vārīties 3 minūtes, līdz avenes sāk sadalīties. Izlejiet maisījumu caur sietu, lai atdalītu no sēklām.
Izņemiet siera kūku no formas, izmantojot nazi, lai apbrauktu ap malu, lai siera kūka būtu vaļīgāk izņemt, un novietojiet uz pasniegšanas šķīvja. Siera kūku pārlej ar aveņu glazūru.
Visbeidzot, lieciet pārējās avenes kūkas vidū un ir gatavs pasniegšanai!
Līdzīgas receptes
Deserti
Deserti
Deserti