Cepumus sasmalcina smalkās drumstalās un bļodā sajauc tos ar cukuru, sāli un izkausētu sviestu.
Ievietojiet papīra kēksu formiņas cepam pannā. Sagatavoto pamatnes maisījumu vienmērīgi
sadaliet pa tām. Ar karoti vai pirkstiem rūpīgi piespiediet mīklu pie veidnes apakšas un
sāniem.
Pildījumam, saputo krēmsieru ar skābo krējumu, cukuru, vaniļas pastu, olām, pudiņa pulveri.
Cepamajā traukā vienmērīgi izklājiet pildījumu virs pamatnes.
Cepamo pannu liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 160 °C un cep 20-25 minūtes.
Kūciņas dekorē ar pusīti zemenes un pārkaisa ar pūdercukuru.
Līdzīgas receptes
Kēksi
Kēksi
Kēksi