Burciņā sajauc abu veidu pienu, sāli, vaniļas pastu un kļavu sīrupu. Pievienojiet čia sēklas, labi samaisiet un atstājiet pudiņu 5-10 minūtes.
Vēlreiz labi samaisiet, sakratiet noslēgto burku un ievietojiet ledusskapī uz nakti vai vismaz 8 stundas.
Ja gribas šķidrāku pudiņa konsistenci, pirms ēšanas var pievienot nedaudz vairāk piena, ja biezāks - pievienot šķipsniņu čia sēklu.
Avenes un mellenes atsevišķi samaļ elektriskajā blenderī (dažas ogas atstāj pudiņa dekorēšanai).
Sadaliet pudiņu 3 daļās. Vienu pudiņa daļu sajauc ar sablenderētām avenēm, otru ar mellenēm, bet trešo atstāj nesajauktu.
Sasmalciniet mandeles un Indijas riekstus un apcepieto tos uz pannas.
Ielieciet pudiņu servēšanas traukā vai krūzē, pievienojiet ogas un grauzdētus riekstus.
Līdzīgas receptes
Deserti
Deserti
Deserti