Nomazgājiet un nomizojiet bumbierus, saglabājot augļa formu. Uzvāra ūdeni, pievieno cukuru, kanēļa nūjiņu. Ievietojiet bumbierus verdošā ūdenī un vāriet apmēram 10 minūtes. Bumbieriem jābūt mīkstiem, bet ne izjukušiem. Izņemiet no ūdens un nosusiniet ar papīra dvieli.
Ievieto visas sastāvdaļas bļodā (sviestu, cukuru, olas, miltus, cepamo pulveri un vaniļu) un maisa ar karoti vai putotāju līdz masa kļuvusi viendabīga.
Sagatavo trauku cepšanai – iesmērē ar sviestu un pārkaisa ar karoti miltu tā, lai tie vienmērīgi sadalītos pa trauka apakšu.
Izvietojiet uz cepamā trauka sagatavotos bumbierus ar kātiem uz augšu un pārlejiet ar sagatavoto mīklu.
Cep 170 ° C cepeškrāsnī apmēram 40 minūtes.
Izceptu kūku pārkaisa ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
Līdzīgas receptes
Kūkas
Kūkas
Kūkas