Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 190 ° C . Bļodā sajauciet miltus, brūno cukuru, kubiņos sagrieztu sviestu, olu dzeltenumus un ūdeni. Visu kārtīgi samaisa līdz viendabīgai masai.
Izspaidiet mīklu plakanu un klājiet to cepšanas formā, kuras diametrs ir apmēram 26 cm, tā lai veidojas groziņa forma, apgrieziet groza malas ar nazi.
Ievietojiet mīklu iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cepiet 190 °C temperatūrā apmēram 25 minūtes, līdz mīkla iegūst zeltainu nokrāsu. Izcepto mīklu izņemiet no krāsns un ļaujiet atdzist.
Ar putojamo slotiņu vidējā izmēra bļodā samaisa visas vaniļas krēmam nepieciešamās sastāvdaļas. Iegūto masu vienmērīgi klājiet mīklas grozā.
Sajauciet riekstus un cukuru, rūpīgi samaisiet un apcepiet uz pannas.
Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 170 °C. Mīklas grozu ar vaniļas krēma masu izrotā ar iepriekš pagatavotiem riekstiem un liek krāsnī.
Gatavošanas laiks: 30 minūtes.
Lai labi garšo!
Līdzīgas receptes
Cepumi
Cepumi
Cepumi