Blenderis, nazis, griešanas dēlītis, cepšanas forma ar noņemamu dibenu (diametrs 21 cm), cepamais papīrs, ledusskapis, rīve, bļoda, kastrolītis, saldētava
Ar rīvi sasmalciniet valriekstus un ķirbju sēklas. Sasmalciniet dateles, pievienojiet tās valriekstu un ķirbju sēklu maisījumam un visu labi samaisiet. Kūkas formu izklāj ar cepamo papīru, uzliek un vienmērīgi izlīdzina maisījumu un liek ledusskapī apmēram uz 20 minūtēm.
Nomazgājiet ķirbi, noteciniet, sagrieziet to lielos gabalos un sarīvējiet. Kastrolītī lej apelsīnu sulu, pievienojiet indijas riekstus, sasmalcinātas ķirbju sēklas un uzvāra. Pēc tam samaziniet temperatūru līdz minimumam un laiku pa laikam maisot, ļaujiet vārīties apmēram 30 minūtes.
Lejiet pagatavoto maisījumu blenderī, pievienojot vaniļas ekstraktu, kļavu sīrupu, kanēli, sāli un kokosriekstu eļļu. Blenderē ātrākajā režīmā apmēram 1 minūti. Liet maisījumu uz atdzesēts pamatnes un izlīdziniet to. Atstājiet kūku ledusskapī apmēram 120 minūtes.
Nomizojiet apelsīnu, pilnībā noņemot arī balto ādu. Atdaliet šķēlītes. Apmēram 20 minūtes pirms pasniegšanas izņemiet kūku no ledusskapja un izrotājiet ar apelsīna šķēlītēm un ķirbju sēklām.
Līdzīgas receptes
Kūkas
Kūkas
Kūkas