Flag

Ziemassvētku dāvanu cepumi

20 vienības
Vidēji sarežģīti
120
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot konditorejas izstrādājumus
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Padomi un triki
Atdzesējot mīklu, pirms iesaiņošanas to sarullē plakanā, iegarenā formā, nevis bumbiņā. Tas piešķir mīklai lielāku virsmas laukumu, kas palīdzēs tai ātrāk atdzist un atvieglos tās izrullēšanu.
Padomi un triki
Lai glazētu cepumus, izmantojiet nedaudz biezāku glazūru; tas samazinās notecēšanas risku un palīdzēs pat smalkākajām un plānākajām līnijām noturēties.
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker