Cep šokolādes kūciņas pēc izvēlētās receptes.
Pagatavo krēmu. Mascarpone sieru, zaļās tējas pulveri un pūdercukuru ievietojiet maisītāja traukā. Īsi saputo, līdz sastāvdaļas ir apvienotas. Turpinot kult ar vidēju ātrumu, lēnām ielejiet krējumu. Pēc visa krējuma ieliešanas, palieliniet putotāja ātrumu un kuliet, līdz krēms sabiezē līdz putām, kas notur formu. Nepārkuliet krēmu - tas sabiezēs. Tāpēc, tiklīdz redzat, ka krēms ir pietiekami sabiezējis, lai noturētu savu formu, pārtrauciet kult.
Sagatavoto krēmu liek konditorejas maisiņā ar zvaigžņveidīgu galu. Izspiediet krējumu uz kūciņu augšdaļas, veidojot augstus krējuma vāciņus, kā eglītes.
Krēma cepures izrotājiet ar Ziemassvētku cukura rotājumiem, lai tās atgādinātu svētku eglītes.
Uzglabāt ledusskapī līdz pasniegšanai.
Receptes autore un fotogrāfe Asta Černė www.sauletavirtuve.lt
Līdzīgas receptes
Kēksi
Kēksi