Metāla traukā vai katliņā pārlej želatīnu ar ūdeni un atstājiet uzbriest.
Sasmalciniet cepumus sīkās drumstalās.
Uz pannas beriet riekstus un karsējiet uz mazas uguns līdz tie paliek smaržīgi un kraukšķīgi. Tad sasmalciniet riekstus uz griešanas dēļa un lieciet bļodā kopā ar sasmalcinātiem cepumiem.
Izkausējiet sviestu, pievienojiet to bļodā ar sasmalcinātiem riekstiem un cepumiem un visu kārtīgi samaisiet viendabīgā masā. Sagatavojiet apaļu cepamo veidni 23 cm diametrā. Veidnē lieciet tortes pamatni no sagatavotās cepumu masas un nedaudz piespiediet. Tad lieciet pamatni ledusskapī.
Uzbriedinātu želatīnu karsējiet uz lēnas uguns aptuveni 4-5 minūtes, kamēr želatīns izkūst (nevāriet!). Tad atstājiet, lai atdziest.
Tikmēr bļodā saputo saldo krējumu. Citā bļodā sajauciet maskarpones sieru kopā ar iebiezināto pienu. Tad krēmsiera masai pievienojiet sakulto putukrējumu un visbeidzot iepriekš pagatavotu želatīnu, ogas un visu samaisiet. Masu kārtojiet uz cepumu pamatnes. Tad lieciet kūku ledusskapī uz 4-5 st. sastingt.
Pēc tam dekorējiet ar Dr.Oetker rotājumiem tortēm.
Līdzīgas receptes
Kūkas
Kūkas
Kūkas