Deserta pamatam sasmalciniet sviesta cepumi ar kakao garšu. Ielieciet bļodā sasmalcinātos cepumus un pievienojiet rumu. Pievienojiet sviestu un mīciet, līdz masa kļūst viendabīga.
Legūto masu ar karoti kārtojiet formiņās un piespiediet pamatni ar karoti.
Ja jums nav formiņas ar noņemamu apakšu, varat izmantot ierasto maffinu formiņu, pirms tam izklājot to ar cepamo papīru vai pārtikas plēvi, tā, lai tās malas būtu pāri formiņas malai. Deserta pamatnes masu sadaliet formiņās un piespiediet pamatni ar karoti.
Nomazgājiet kivi un sagrieziet 1 cm biezās šķēlēs. Sagrieztās šķēles kārto gar formiņas malām. Atsevišķā traukā sajauc jogurtu ar cukuru un vaniļas cukuru. Ņem trauku, želatīna sagatavošanai – visus norādījumus atradīsiet uz iepakojuma, pievienojiet sagatavoto želatīnu jogurta maisījumam un kārtīgi izmaisiet. Lieciet iegūto masu deserta formās virs pamatnes, tā, lai pilnībā noklātu kivi šķēles. Vismaz 2 stundas tur ledusskapī, līdz tā sastingusi. Pēc tal noņem pārtikas plēves malu ņemšanas noņemiet kūkas no veidnēm un novietojiet to uz paplātes. Izdaiļojiet virsmu ar kivi gabaliņiem
Lai labi garšo!
Līdzīgas receptes
Deserti
Deserti
Deserti