Visas sastāvdaļas pankūku mīklai liek bļodā un labi sajauc. Pēc tam cepiet pankūkas.
Pildījumam sajauc Maskarpone sieru ar cukuru, vaniļas ekstraktu un saldo krējumu. Izklājiet pankūkas vienā līnijā tā, lai tie līdz pusei pārklātu viens otru. Izveidoto taisnstūra pārklājumu ar pildījumu. Salokiet garās malas (apmēram 3 cm) uz vidu. Satiniet rullīti. (To var nostiprināt ar koka iesmiem.)
Glazūrai bļodā sajauc saldo krējumu, siltā ūdenī izšķīdinātu želatīnu, ūdeni, cukuru un kakao, puto, līdz sāk sabiezēt. Pārlej pankūku rullīti ar glazūru un atstāj ledusskapī uz 2-3 stundām vai visu nakti. Rullīti var rotāt ar šokolādes skaidiņām.
Līdzīgas receptes
Citas
Citas
Citas