Katliņā ielej ūdeni un sīrupu un karsē, bet nevāra. Noņem katliņu no plīts, pievieno želatīnu un maisa, līdz želatīna graudi izšķīst. Pēc tam visu lej 22x3 cm un 2 cm augstā skārda vai līdzīgā traukā un atstāj uz 1 stundu ledusskapī.
Krējumu un pienu lej katliņā un karsē uz vidējas uguns. Kad uzvārās, pievieno abus iepakojumus deserta “Panna Cotta” un kārtīgi samaisa. Karsējiet, maisot, vēl apmēram 1 minūti. Pēc tam gatavo maisījumu lej pasniegšanas traukos un atstāj uz 1 stundu ledusskapī.
No ogu sīrupa želejas veidnē izspiež figūriņas un ar tām dekorē desertu “Panna Cotta”.
Līdzīgas receptes
Deserti
Deserti
Deserti