Magoņu sēklas liek bļodā ar verdošu ūdeni un atstāj nostāvēties 1 stundu.
Mīklai lielā bļodā ielieciet ēdamkaroti cukura un raugu, izšķīdinātu remdenā pienā, samaisiet. Šim maisījumam pievieno pusi miltu un, labi samaisot, ļauj 2-3 stundas „pacelties“. Tad saputojiet kopā dzeltenumus, sviestu un atlikušos miltus, līdz gaisīgai masai un pievieno sāli un atlikušo cukuru. Izmīciet mīklu un izrullējiet to līdz 1 cm biezai loksnei.
Nokāsiet magoņu sēklas un samaisiet bļodā ar pārējām pildījuma sastāvdaļām, vienmērīgi izklājiet uz izrullētās mīklas un satiniet to rullī. Izklājiet cepampapīru pannā un novietojiet sarullēto mīklu ar „šuvi“ uz leju un noslēdziet ruļļa galus, aizlokot tos zem ruļļa. Rullīti pārklāj ar izkausētu sviestu un pēc 30 min. ievieto to cepeškrāsnī 160-180 ° C temperatūrā. Cep apmēram 50 minūtes.
Bļodā izšķīdina želatīnu un cukuru, 3–5 ēdamkarotēs karsta ūdens, atdzesē, uzklāj uz atdzesētā ruļļa augšdaļas un pievieno ogas. Apkaisa ar atlikušo pūdercukuru želejas ogas - tās izskatīsies kā apsnigušas.
Līdzīgas receptes
Kūkas
Kūkas
Kūkas