Pagatavojiet ērkšķogu, banānu un zemeņu želeju, kā norādīts uz iepakojuma, ievietojiet trīs dažādos traukos un atdzesējiet ledusskapī.
Samaisiet želatīnu ar 3 ēdamkarotēm ūdens. Nelielā katliņā uz lēnas uguns karsē pienu un cukuru līdz vārīšanās temperatūrai. Noņemiet katlu no plīts un pievienojiet tam izšķīdināto želatīnu. Tad pievieno saldo krējumu. Lai ātrāk atdzesētu, trauku to iespējams iegremdēt aukstā ūdenī ar ledu.
Pagatavoto krāsaino želeju trauku apakšas uz neilgu laiku iegremdē karstā ūdenī, lai vieglāk varētu izņemt želeju no trauciņiem. Ar nazi sasmalciniet visas trīs želejas krāsas un ievietojiet gabaliņus veidnē deserta pagatavošanai. Pēc tam virsū uzklāj atdzesētu balto želeju. Ievietojiet trauku ledusskapī, lai atdzesētu desertu.
Izņemot desertu no trauka, ar nazi nogrieziet malas, lai atdalītu malas un apakšu, dažas sekundes iemērciet nazi karstā ūdenī. Pārklājiet trauku un visu apgrieziet otrādi, lai deserts varētu „krist“ traukā. dekorējiett desertu ar sīrupu un baudiet.
Līdzīgas receptes
Cepumi
Cepumi