Nomazgājiet ķiršu. Izņemiet kauliņus, sadalot ogas uz pusēm. Ielieciet bļodā un pievienojiet cukuru. Laiku pa laikam apmaisiet, lai izšķīdinātu cukuru.
Ielej pienu traukā, pievieno želatīna loksnes un 10 minūtes atstāt uzbriest. Tad uzsildiet pienu, lai izkausētu želatīnu, nepārtraukti maisot nelielā siltumā.
Noņemiet pienu no plīts un atstājiet atdzist. Pievienojiet “Dr.Oetker Milkshake” iepakojumu saturu atdzesētajam pienam, izmaisa un lej želejas formā, pārlej ar cukurotajiem ķiršiem.
Ievietojiet trauku ledusskapī un notur 2 stundas, lai želeja sastingst. Pēc tam uz dažām sekundēm iemērciet veidni traukā ar siltu ūdeni (Tā, lai ūdens nesaskaras ar želeju), novieto uz servēšanas trauka un apgrieziet formu otrādi, lai desertu novietotu uz šķīvja. Rotā to ar ogām, kuras var pārkaisīt ar pūdercukuru.
Līdzīgas receptes
Kūkas
Kūkas
Kūkas