Flag

Vaniļa

Vaniļas produkti
Iedvesma
Vaniļa
Viss par vaniļas produktiem

What do you use which vanilla products for?

Vaniļas auga atklāšana būtiski ietekmēja pārtikas pagatavošanas nozari. Šī garšvielu karaliene šodien tiek izmantota dažādās receptēs, papildinot ēdienus ar delikātu vaniļas garšu. Bez augstākās kvalitātes vaniļas pākstīm mūsdienās ir pieejami arī citi vaniļas produkti. Dr. Oetker piedāvā plašu izvēli, no vaniļas pastas līdz šķidrajam Burbonas vaniļas ekstraktam un no vanilīna cukura līdz vaniļas pulverim.

Vaniļas pākstis

Veselas vaniļas pākstis satur tumšu un gludu vaniļas pāksts mīkstumu. Šo produktu visbiežāk izvēlas visa dabiskā piekritēji. Dr. Oetker vaniļas pākstis Tahitensis ar vieglu aromātu tiek novāktas ar rokām un ir ideāli piemērotas izmantošanai tortēs, cepumos, desertos un krēmos.

Vēlaties uzzināt vairāk par vaniļas pākstīm? Šajā rakstā pastāstīsim jums visu svarīgāko par vaniļas pākstīm un parādīsim, kā ātri un vienkārši izņemt vaniļas mīkstumu (sēklas).

Vaniļas pasta

Vaniļas pasta piešķir ēdieniem intensīvu vaniļas garšu. Pastu ir vienkārši izmantot ceptu saldumu, desertu un krēmu pagatavošanai. Dr. Oetker Madagaskaras Burbonas vaniļas pastā ar sēklām ir melni punkti, kas ir raksturīgi vaniļai, un šī pasta ir ideāli piemērota receptēm ar šķidru konsistenci, piemēram, klasiskajam vaniļas saldējumam.

Mūsu vaniļas pastas informācijas sadaļā parādīsim, kā jūs vienkārši varat pagatavot pastu paši.

Vaniļas ekstrakts

Vaniļas ekstraktam piemīt ļoti izteikta garša un tāpēc tas ir viens no visbiežāk izmantotajiem vaniļas produktiem visā pasaulē. Dažādi ražotāji piedāvā vaniļas ekstraktu ar vai bez alkohola satura. Dr. Oetker šķidrajam Burbonas vaniļas ekstraktam ar cukuru ir šķidra konsistence un tas ir ideāli piemērots viegliem desertiem un kēksiem.

Citai noderīgai informācijai un gardām receptēm ar vaniļas ekstraktu apmeklējiet: vaniļas ekstrakts.

Vaniļas cukurs

Apvienojot vaniļas izsmalcināto garšu ar balto cukuru iegūsiet klasisko vaniļas cukuru. Pateicoties cukura birstošajai konsistencei to ir iespējams izmantot gan sausu, gan šķidru ēdienu pagatavošanai. Tieši vaniļas cukurs piešķir putukrējumam tā klasisko saldo vaniļas garšu. Dr. Oetker Burbonas vaniļas cukurs ir vienlīdz populārs svētdienas cepēju un cepšanas ekspertu vidū.

Burbonas vaniļas cukurs atšķiras no vanilīna cukura. Šeit varat uzzināt par atšķirībām starp abiem šiem produktiem.

Uzziniet vairāk par vaniļas cukuru šeit.

Vaniļas pulveris

Izsmalcinātais vaniļas pulveris kļūst par aizvien populārāku recepšu sastāvdaļu. Žāvētas un samaltas vaniļas pākstis tiek izmantotas mazos daudzumos pulvera veidā, lai uzlabotu saldo ēdienu garšu. 

Kur iegādāties vaniļas pulveris? Vai vaniļas pulveri var pagatavot pašrocīgi? Kā to uzglabāt? Mēs pastāstīsim jums visu svarīgāko: vaniļas pulveris.

Sekojiet Dr. Oetker